Haar en Barbier

Meld je aan of registreer uw account

Login | Registreer

Treed toe tot de EXCLUSIVE REBEL Familie

Ben je klaar om deel uit te maken van de beweging die stijl en rebellie mixt? Meld je aan en krijg exclusieve toegang tot ons assortiment van rock ‘n roll haarverzorgingsproducten die jouw unieke look naar een hoger niveau tillen. Of je nu een trouwe fan bent of klaar om je eerste stap te zetten in de wereld van EXCLUSIVE REBEL, jouw avontuur begint hier.

Aanmelden: Voor de doorgewinterde rebellen die al deel uitmaken van onze crew. Log in en blijf rocken met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen.

Registreren: Nieuw in de scene? Geen zorgen, de registratie is snel en eenvoudig. Sluit je aan bij de EXCLUSIVE REBEL familie en begin met het vormgeven van je unieke stijl.

Ben je een bedrijf en je wilt onze prachtige producten in jouw assortiment plaatsen. Scroll hier naar beneden en vraag toegang tot de B2B prijzen.

B2B

Word partner van Exclusive Rebel

Ontdek de rock ‘n roll spirit van Haar & Barbier met onze EXCLUSIVE REBEL Wax. Ons merk belichaamt de essentie van avontuur en vrijheid, ontworpen voor de moderne barbershop die zich onderscheidt met kwaliteit en karakter. Onze wax, bekend om zijn sterke houvast en natuurlijke finish, is nu beschikbaar voor B2B-verkoop.

Bij Haar & Barbier streven we naar partnerships die onze passie voor vakmanschap en stijl delen. Als u geïnteresseerd bent om deel uit te maken van ons groeiende netwerk en EXCLUSIVE REBEL Wax in uw assortiment wilt opnemen, nodigen we u uit om een B2B-account aan te vragen. Met dit account krijgt u toegang tot onze groothandelsprijzen, marketingmaterialen en exclusieve aanbiedingen.