Haar en Barbier

Slijp je scharen, verhoog je spel

Educatie voor kappers & Barbers

Fading

Dompel jezelf onder in de wereld van fades met onze dag- of halve dag masterclass. Ontdek de geheimen achter de perfecte razor fade, gewapend met clippers en geleid door onze eigen rockstar barberella, Kate. Bereid je voor op een hands-on sessie waar jouw model transformeert onder jouw vaardige handen.

Basis Beard Styling

Maak je klaar om de baardgame te domineren. Leer hoe je in no-time een flawless look creëert voor korte tot medium baarden. Deze workshop is jouw ticket naar tevreden klanten en ongeëvenaarde stijlen, allemaal door jouw hand.

Hot Towel Shave

Beheers de kunst van de Hot Towel Shave en geef je klanten een ervaring die ze nergens anders zullen vinden. Stap voor stap nemen we je mee door deze tijdloze service, gebruikmakend van traditionele technieken die gegarandeerd een glimlach op het gezicht van elke man toveren.

Hair tattoo / Undercut

Zet je schrap voor een creatieve explosie met onze workshop hair tattoos en undercuts. Leer hoe je opvallende designs creëert die hoofden doen draaien en je klantenbestand doen groeien. Tijd om de kunstenaar in je los te laten en werken te creëren die gezien mogen worden.

Mens trends

Blijf voorop lopen in de herenmode met onze dagworkshop over de nieuwste trends in herenkapsels. Ontdek de geheimen van snit, styling, en afwerking van twee cutting-edge stijlen, compleet met barber tips & tricks voor die finishing touch.

Balayage

Verlicht de wereld van je klanten met de kunst van balayage. Deze workshop leidt je door de technieken en geheimen om natuurlijk ogende, zonovergoten highlights te creëren die schitteren en stralen.

Haar opsteken

Transformeer elk evenement met de magie van opgestoken haar. Leer de technieken om elegante, verfijnde looks te creëren die elke speciale gelegenheid naar een hoger niveau tillen.

Pixie Snit & Styling

Kort en krachtig is het nieuwe lang en luxueus. Meester de pixie snit en ontdek stylinggeheimen die deze gedurfde look compleet maken. Perfect voor klanten die klaar zijn om een statement te maken.

Bob's & Lob's Snit & Styling

Dompel jezelf onder in de veelzijdigheid van bobs en lobs. Deze workshop onthult de fijne kneepjes van het knippen en stylen van deze tijdloze looks die nooit uit de mode raken.

Long Hair Don't Care

Lang haar biedt eindeloze mogelijkheden. Ontdek hoe je lang haar kunt transformeren met snit en stylingtechnieken die de natuurlijke schoonheid van je klanten versterken en hun persoonlijkheid laten stralen.

Rock your skills

Wordt op de hoogte gebracht

Word de Headliner van je Salon met onze Workshops. Voor de kappers en barbiers die klaar zijn om hun snit te versterken met de energie van een rockconcert: schrijf je in voor onze alert lijst en mis geen enkele kans om te schitteren. Of het nu gaat om fading, beard styling, of de kunst van de perfecte shave, wees de eerste die de datum van onze toekomstige sessies kent.