Haar en Barbier

Van nul naar stylingheld

Workshops voor niet-kappers

Parent school

Stap samen met je bengel in de spotlight en leer hoe je hun haar party-, school-, sport-, of zelfs Sunday proof maakt. Perfect voor beginners en ontworpen voor duo’s.

Duur: 2 uur
Prijs: 42 EUR per duo

Parent school 2.0

Na het geweldige succes van onze eerste Parent School, brengen we je nieuwe kapsels, frisse technieken en leuke know-hows. Zet de toon voor een stijlvolle encore.

Duur: 2 uur
Prijs: 42 EUR per duo

(In)vlechten

Til je basisvlecht naar een hoger niveau en leer hoe je deze kunt omtoveren tot dagelijkse en speciale looks. Deze sessie is een solo waarbij je de kunst van het vlechten meester wordt.

Duur: 2,5 uur
Prijs: 39 EUR per persoon

Opsteek

Feestelijk en fancy zonder de fuss. Leer hoe je voor elk evenement, voor je kind, partner, vriend(in) of zelfs jezelf, een adembenemend opsteekkapsel creëert.

Duur: 2,5 uur
Prijs: 39 EUR per persoon

Rock your skills

Wordt op de hoogte gebracht

Heb jij zin om het podium van de hairstyling te betreden maar weet je niet waar je moet beginnen? Perfect! Onze workshops voor niet-kappers zijn jouw eerste stap naar de spotlight. Of je nu droomt van het perfectioneren van party-ready kapsels voor je kids, of je eigen haar wilt laten schitteren met de coolste vlechten en opsteekkapsels, we hebben de perfecte setlist voor jou.

Geen ervaring? Geen zorgen! Het is tijd om de backstage te verlaten en vooraan bij het concert te staan. Geef ons een seintje over welke workshops jouw innerlijke stylist wakker schudden, en we zorgen ervoor dat je een front-row ticket krijgt zodra we live gaan.