Haar en Barbier

Kate Steen

Rebel met een schaar

For English: Click here

Over Kate

Scheppend, Scherend, Revolutionair

Kate Steen, medeoprichter van Haar & Barbier, staat bekend om haar baanbrekende benadering van hairstyling, een mix van vakmanschap, kunst en een flinke dosis rock ‘n roll. Haar passie en expertise hebben haar tot een gewilde mentor en spreker op internationale podia gemaakt, waar ze de grenzen van creativiteit en ondernemerschap in de beautyindustrie verlegt.

Kate’s workshops en seminars zijn niet alleen een kans om te leren van een meester in hairstyling; ze zijn een uitnodiging om deel te nemen aan een beweging die de manier waarop we denken over haar en schoonheid uitdaagt. Of het nu gaat om een samenwerking, het boeken voor een evenement, of het deelnemen aan een van haar cursussen, Kate staat klaar om haar passie en inzichten te delen, en samen nieuwe mogelijkheden in de hairstyling wereld te verkennen.

Boek Kate voor jouw volgende stap…
Ben je op zoek naar een unieke kans om je team te inspireren, je aanbod te verrijken, of een samenwerking aan te gaan die de norm uitdaagt? Neem contact op via het onderstaande formulier en ontdek hoe Kate Steen jouw project of evenement naar een hoger niveau kan tillen.

 

Blijf verbonden met Kate’s revolutionaire pad in de wereld van hairstyling. Download haar VCard voor directe updates en exclusieve kansen.